Deaktivace zámku obrazovky
Dobrý den vážení,
prosím o pomoc. Zapnul jsem si na dovolené zámek displeje (gesto) a teď ho nemůžu vypnout. U volby je "Zakázáno správcem, zásadami šifrování nebo uložištěm pověření"
Telefon není zašifrovaný, zkusil jsme odstranit všechny certifikáty a koukal jsem do správce zařízení, kde mám pouze "zprávce zařízení androind", to jsem kzusil vypnout a stejně nemůžu gesto zrušit.
Jak zjistit co to blokuje ? Nebo je to nějaká fueture huawei nadstavby ?
prosím o pomoc. Zapnul jsem si na dovolené zámek displeje (gesto) a teď ho nemůžu vypnout. U volby je "Zakázáno správcem, zásadami šifrování nebo uložištěm pověření"
Telefon není zašifrovaný, zkusil jsme odstranit všechny certifikáty a koukal jsem do správce zařízení, kde mám pouze "zprávce zařízení androind", to jsem kzusil vypnout a stejně nemůžu gesto zrušit.
Jak zjistit co to blokuje ? Nebo je to nějaká fueture huawei nadstavby ?
Abyste mohli vložit komentář, musíte se nejdříve přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
VPN ani exchange nemám...takže něco jiného....
Několikrát špatně napsat gesto. Musí být telefon připojený k internetu. Pak vznikne možnost nastavit záložní pin. Tak nastavit, který je na odblokování např. zamknutych aplikací. A je hotovo.
Popis videa, komu není jasný postup:
Povolit zámek obrazovky gestem a nastavit náhradní PIN. Pak zamknout telelefon. Zapnout znova a zadat několikrát špatně gesto. Na konci nejde kliknout na náhradní PIN, nevzdávat to a čekat až to půjde. Jakmile to jde, zadat PIN a v tu chvíli se zámek sám deaktivuje (zruší se). Pokud ne, tak předem odinstalovat bankovní/nákupní aplikace.
ZIKA díky moc za video !!