Zkušenosti, postřehy s Mate 9 po půl roce
Blíží se půlroční narozeniny Huawei Mate 9 a tak je možná čas na nějaké shrnutí, jak na tom je nyní. Co aktualizace, co necitlivý dotyk, co kvalita fotek, a co další porodní bolesti...
Jak to vypadá po téměř půl roce provozu? Odstranil Huawei problémy, kvůli kterým je Mate 9 všude tolik pranýřován?
Pište své zkušenosti, postřehy, rady a tipy...
Jak to vypadá po téměř půl roce provozu? Odstranil Huawei problémy, kvůli kterým je Mate 9 všude tolik pranýřován?
Pište své zkušenosti, postřehy, rady a tipy...
Abyste mohli vložit komentář, musíte se nejdříve přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Teď vážně, po cca 4 měsících musím říct, že jsem nad míru spokojený. Neduhy jako vypínání sportovních aplikací resp. GPS, někdy špatný signál GPS se doufám dořeší (i když je pravda, že to nikdo moc neřeší).
Jinak co se týká výdrže, fotek, běhu systému nemám co vytknout. Telefon maká skvěle. A můžu ho jen doporučit.
Problemy s gps aplikacema na behani atd... nemam protoze aspon jednou za hodinu aktivuju displej a mam pocit ze to pomaha (starsi one plus two mi po cca 45 minutach vypnul gps a aplikace jako sports tracker nefostavala gps udaje).
Co se tyce nabijeni musel jsem vicemen vyhodit starsi nabijecky protoze i kdyz meli 2/3 A vystup mobil si bral jen 1A protoze nabijecka asi spravne nebo vubec nekomunikovala s mobilem. Zde jsem musel cekat hodne dlouho nez konecne na trh dosla autonabijecka s rcyhlonabijenim. Absolvovat 6h v aute s gps na nabijecce a ztratit pritom 10% kapacity me proste stvalo.
Jediny problem co mam je kdyz v chatu vypnu obrazovku a potom znova odemknu mobil - klavesnice zustane na obrazovce ale nic se neda psat a musi dat tlacitko zpet a znova aktivovat psani.
Samovolne vypinani aplikaci jsem musel dlouho nastavovat aby mi emui nesahal na moje core aplikace.
Celkove jsem spokojenej s telefonem, ale skoda ze ty updaty se uvolnujou tak nerovnomerne kazi mi to zazitek z exkluzivity a ten bych rad citil u tohoto produktu.
Ochranne sklo, i kdyz nesedi perfektne mam a uz jsem ho i menil protoze mi syn hodil pero na telefon a krasne cela folie praskla.
Od baterky jsem cekal lepsi vydrz ale rychlonabijeni to zachranuje a jeden den vydrzim i pri narocnem dni.
Jak je to u EU s aktualizacema? Někde jsem četl, že na globální telefony choděj aktualizace dřív než na místní...
Tedy až na barvu při nabíjení, ta je prostě nastavena SW telefonu a bez rootu neměnná.