Bumper pro Mate 8
Chtěl bych se zde s vámi podělit o radost jak z nového Mate 8, zak z právě došlého Bumperu z Číny!
Při koupi Mate 8 jsem od našeho internetového obchodu dostal tyto velmi pěkné dárky:
- ESET Mobile Security pro Android na 6 měsíců
- SmartMaps Navigator cyklo-turistická navigace pro ČR a SR el.licence
- GoMobil předplacená SIM
- SanDisk microSDXC 128GB UltraAndroid UHS-I class
Dokoupil jsem si: PanzerGlass Original tvrzené sklo Huawei Mate 8
Bumer, který by se z nabídky obchodu líbil, jsem si nevybral.
Ale nějak mi ze samé radosti z toho všeho ušlo, že v balení je také jednoduchý, ale praktiský Bumper z průhlédné hmoty.
Než zásilka došla, hledal jsem. A našel jsem tento:
http://www.ebay.com/itm/131686748182
Jednak je to podle mého názorů téměř pancéřová ochrana těla mobilu, navís s prudkou elegancí!
A je až neuvěřitelné, že jsem zaplatil skutečně jen uvededenou cenu. Bez cla, které k tak nízkým cenám není a také i bez dopravy. Která by v tomto případě zcela znehodnotila cenu produktu! :-)
Vzhled mobilu je nyní ještě Suprovější!
JIinak - naprostá spokojenost! Mobil "vezme" všechno a "všechno" se nechá nastavit. A velikost - je velmi příjemná! Třeba velmi často používaná klávesnice se nechá změnšit k pravé, nebo levé straně, bez celkového stažení zobrazení po spodní části tlačítek.
Doporučuji!
Při koupi Mate 8 jsem od našeho internetového obchodu dostal tyto velmi pěkné dárky:
- ESET Mobile Security pro Android na 6 měsíců
- SmartMaps Navigator cyklo-turistická navigace pro ČR a SR el.licence
- GoMobil předplacená SIM
- SanDisk microSDXC 128GB UltraAndroid UHS-I class
Dokoupil jsem si: PanzerGlass Original tvrzené sklo Huawei Mate 8
Bumer, který by se z nabídky obchodu líbil, jsem si nevybral.
Ale nějak mi ze samé radosti z toho všeho ušlo, že v balení je také jednoduchý, ale praktiský Bumper z průhlédné hmoty.
Než zásilka došla, hledal jsem. A našel jsem tento:
http://www.ebay.com/itm/131686748182
Jednak je to podle mého názorů téměř pancéřová ochrana těla mobilu, navís s prudkou elegancí!
A je až neuvěřitelné, že jsem zaplatil skutečně jen uvededenou cenu. Bez cla, které k tak nízkým cenám není a také i bez dopravy. Která by v tomto případě zcela znehodnotila cenu produktu! :-)
Vzhled mobilu je nyní ještě Suprovější!
JIinak - naprostá spokojenost! Mobil "vezme" všechno a "všechno" se nechá nastavit. A velikost - je velmi příjemná! Třeba velmi často používaná klávesnice se nechá změnšit k pravé, nebo levé straně, bez celkového stažení zobrazení po spodní části tlačítek.
Doporučuji!
Abyste mohli vložit komentář, musíte se nejdříve přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nemůžeš poslat nějaké foto, nebo video?
Jinak jsem ho našel na Aliexpres do 4 usd, ovšem ty fotky jsou retuš.
Dík, Pavel.
Pro kritiky kvality fotografií rovnou uvádím, že byly pořízeny jiným, starším LG mobilem na balkoně. Byl problém s odlesky.
Jinak vůbec není poznat, že pouzdro je z plastu. Kdo se zatím na mobil podíval, (ze všech sran), vyjádřil obdiv.
Už jsem si zvykl na velikost a menší stroj bych už nechtěl!
Je paráda, co všechno se nechá dát na displej. Můj minulý telefon, velikost 5,2', mi rázem připadal jako dětská hračka! Už jsem ho prodal.
Každopádně díky za skvělý tip. V tomto krytu je MATE 8 opravdu chráněná a také dobře vypadá.
Je opravdu parádní. Před ním jsem si pořídil docela drahý originál Huawei - kožený, který stál skoro 1.000 Kč. Není špatný, ale v porovnání s IPAKY prohrál a je v šuplíku.
Sám jsem s Mate 8 naprosto spokojen. Snad ani nemá chybu? Vše, co jsem potřeboval nastavit, jsem nastavil. A to mám myslím bohatě nainstalovaný a bohatě využívaný stroj.
K úplné spokojenosti mi chybí jen poslední aktualizace a pak ROOT. ROOT jsem měl vždycky. Teď mám trochu obavu, abych si nezrušil nastavení a nemusel znovu instalovat.
Ale i bez ROOTU je to Super Mašina!
Akorát jsem vteřiňákem ťuknul ten plast k té gumě aby se to neodchlipovalo. Za mě palec nahoru.
Nature TPU cover case fro HUAWEI Mate 8 Original Nillkin soft clear case for huawei Ascend Mate8
http://s.aliexpress.com/ea2MbYRR
(from AliExpress Android)