Huawei P20 Pro s procesorem Kirin 970 Antutu Benchmark
Huawei P20 Pro je nejnovější vlajkovou lodí v našem portfoliu (ačkoliv svým způsobem ještě o stupínek výše stojí Mate RS, to ale není úplně klasický mobilní telefon, prodává se totiž pouze v obchodech Porsche Design) a není tedy překvapením, že spoléhá na náš nejnovější procesor Kirin 970 s prvky umělé inteligence. Tento procesor již spousta z nás používá v modelu Huawei Mate 10 Pro, nyní se ale rozšíří více. Kromě modelu Huawei P20 Pro jej najdeme také v modelu Huawei P20, oba telefony tak budou mít spoustu výkonu pro vaše hry a aplikace. V případě modelu Huawei P20 Pro je procesor doplněn 6 GB operační paměti, zajištěna je také stabilita operačního systému (baterie s kapacitou 4000 mAh pak dokáže dodávat energii dlouhou dobu). Do telefonu jsem nainstaloval aplikaci Antutu Benchmark a skóre nad hranicí 200 000 bodů není překvapením. Zatím je chod telefonu bez výhrad, včera jsem do něj dal kartu SIM a stal se mým hlavním telefonem. Pokud byste chtěli v oblasti výkonu otestovat něco konkrétního, klidně napište.

2018_P20Pro_6.png
900 x 598 - 992K
Štítky:
Abyste mohli vložit komentář, musíte se nejdříve přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
(Polhodinka hrania nejakej náročnejšej hry by mohla stačiť)
Vypovedna hodnota je podla mojho nazoru distutabilna, iPhone X je vykonnejsi vo vsetkych ohladoch, A11 Bionic vs Kirin 970 a NVMe vs (prinajlepsom) UFS 2.1 a je vidno, ze niektore aplikacie su robene zvlast pre iOS a zvlast pre Android, napr. Twitter, spustil sa rychlejsie na P20 Pro, ale notifikacie zobrazil rychlejsie iPhone X, predpokladam, ze si ich prednacital pri spusteni. A zaroven na oboch platformach nevyzera uplne rovnako. Podobne YT, medzi iOS a Androidom su drobne rozdiely vo vzhlade, vo fuknciach (napr. iOS verzia ma tmavy rezim) a aj vo verzii, v mojom pripade Android 13.11.59 a iOS 13.12.8. Cize v mnohych pripadoch sa testuju prakticky rozne aplikacie, spolocne maju nazov a funkciu.
Porovnanie hlavne ukazuje ako su optimalizovane aplikacie pre jednotlive platformy a ako su optimalizovane platformy samotne na jednotlivych telefonoch. Cize urcitu vypovednu hodnotu to ma, ale nemala by sa precenovat
http://huafan.cz/discussion/comment/84549/#Comment_84549
Rychlost hodnotit nebudu. To co bych ocenil tak kdyby se Kirin min zahrival. V tomto je konkurence (Snapdragon a Exynos) trosku dal a degraduje to pak prave ten vykon a vetsinou i vydrz.
No ale kdyz si vzpomenu na svuj prvni drazsi Huawei s K3V2 (P6) tak to byl aspon kapesni ohrivac
Hrubý výkon sa prejavil na náročnejších hrách, kde sa museli zapojiť aj big jadrá.
A prejaviť sa môže aj odflaknutá optimalizácia, čo sa tu nestalo. Príklad ako sa prejaví (ne)optimalizácia v speed teste je napr. staršie porovnanie Moto E s Galaxy S5
Tedka na iPX zacne bejt mobil teplej jenom, kdyz hraju PUBG na plny detaily ale nic hroznyho a thermal throttling sem nezaznamenal... pri beznym pouzivani zadny zvyseni teploty nikdy neprobehlo....
IMHO jedine kde je to videt je video - to ma huawei o dost slabsi a duvod vidim v tom ze kirin nestiha.