Ochranné sklo VS Ochranná folie
Ahoj
Řeším jestli koupit nové sklo/folii. Folie co byla z výroby byla skvělá, vydržela pomalu 5 měsíců. Máte někdo zkušenosti s konkrétním výrobkem, ideálně + odkaz? Nechci čínu, dnes jsem origo strhl a chci co nejrychleji koupit novou. Rád bych si nechal doporučit konkrétní výrobek. S drahými skly mám špatné zkušenosti(vylamují se mi od krajů displeje) ale když někdo potvrdí nějakou značku že je OK, nechám si poradit...
Prošel jsem 3x všechny stránky a nenašel podobné téma, doufám že neduplikuji téma....
Řeším jestli koupit nové sklo/folii. Folie co byla z výroby byla skvělá, vydržela pomalu 5 měsíců. Máte někdo zkušenosti s konkrétním výrobkem, ideálně + odkaz? Nechci čínu, dnes jsem origo strhl a chci co nejrychleji koupit novou. Rád bych si nechal doporučit konkrétní výrobek. S drahými skly mám špatné zkušenosti(vylamují se mi od krajů displeje) ale když někdo potvrdí nějakou značku že je OK, nechám si poradit...
Prošel jsem 3x všechny stránky a nenašel podobné téma, doufám že neduplikuji téma....
Abyste mohli vložit komentář, musíte se nejdříve přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
https://www.alza.cz/screenshield-huawei-p20-na-displej-d5301914.htm
Zatím můžu doporučit. Prst skvěle klouže po folii. V sadě byla stěrka, hadřík, easy instalace. Ale bacha nalepit jsem ji napoprvé trochu křivě a musel předělat. Dále pozor, aby se nedostala aplikační kapalina do mikrofonu. Chvíli mě lepidlo, ale vyschl a OK.
Fólie je proti škrábancům ne proti pádům.
V kombinaci s origo silikonovým obalem pro mě dobrá kombinace.