Ahoj, buď jsem koukal špatně, nebo to tu není. Nicméně, po aktualizaci na N7 mi přestaly vibrace doprovázet notifikace.. Jak sms tak hovory, v nastavení jsou zapnuté. Někdo stejný problém?
No tak zrovna ted mi prisla opozdene gmailova zprava a tim i notifikace. Ale zavibrovala spravne, i kdyz asi s hodinovym zpozdenim. Ale je to ojedinela zalezitost, v predchozich dnech jsem nic podobneho nezaznamenal.
Dannella: Presel jsem dvakrat tam a zase zpet a nakonec jsem zustal u A7. Co je teda fakt zajimave, a tvrdi to vice lidi - nejdrive byla vydrz horsi, ale ted vydrzim pri mem zpusobu provozu 3 dny. Proste jako kdyby si to nejak sedlo. Chybky tam jsou, ale pocitam, ze updaty je postupne poresi.
Pavle , tak za a) nejde mi to nakonfigurovat b) není kompatibilní s mým zařízením a za c) nejde mi Google play , nenačte se vůbec ..jak to je ? to mi to vůbec nepojede ?
Ahoj, nedari se mi nahrat aktualizaci pres dload ze stavajici AL10C00B386 na A7. Zkousel jsem ruzne updaty, ale pise to, ze update neni korektni. AL10C00B523 by mel byt ten spravny update, ale nikde jsem ho nenasel ke stazeni. Poradi nekdo, jak na to? Ota aktualizaci mi to nenabizi.
Provozovatel webu, společnost Huawei Technologies Czech s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting. Více informacíSouhlasímNastavení
Komentáře
Hard reset si dělal ,já nemám problém snad zničím
Občas se mě teda zapne samovolně Bluetooth ale jinak v pohodě
Respektive aktualne mam B386 a chci tam hodit A7. Je B523 spravny cislo? Cinska verze AL10.
Presel jsem dvakrat tam a zase zpet a nakonec jsem zustal u A7. Co je teda fakt zajimave, a tvrdi to vice lidi - nejdrive byla vydrz horsi, ale ted vydrzim pri mem zpusobu provozu 3 dny. Proste jako kdyby si to nejak sedlo. Chybky tam jsou, ale pocitam, ze updaty je postupne poresi.
b) není kompatibilní s mým zařízením
a za c) nejde mi Google play , nenačte se vůbec ..jak to je ? to mi to vůbec nepojede ?