Spouštíme testování tabletu Huawei MediaPad M5 8.4 - můžete se přihlašovat
Naše HuaFan.cz komunita je pro nás velmi důležitá, neustále roste počet členů a aktivně zde diskutujeme ve stovkách různých diskuzí o produktech od společnosti Huawei. Před několika týdny se na našem trhu oficiálně začala prodávat nejnovější generace našeho vlajkového tabletu - Huawei MediaPad M5. My jsme se nyní rozhodli spustit pro členy našeho diskuzního fóra HuaFan.cz projekt, v rámci kterého si můžete tablet po dobu jednoho měsíce vyzkoušet a pokud se vám zalíbí, můžete si jej za výhodných podmínek ponechat trvale. Oceníme, pokud se o svoje zkušenosti s tímto tabletem podělíte s ostatními jak přímo na fóru, tak na dalších stránkách.
Pokud chcete být součástí tohoto projektu, napište se prosím do tohoto tématu a připište také důvod, proč bychom měli vybrat právě vás. K dispozici je omezený počet kusů (pravděpodobně patnáct), pokud tedy bude zájemců více, budeme z nich vybírat právě dle vašich komentářů a také dle míry vašeho zapojení tady na našem diskuzním fóru HuaFan.cz (nicméně šanci mají samozřejmě také nováčci, obě kritéria jsou stejně důležitá). Věřím, že se vám projekt bude líbit, předchozí s modelem Huawei P20 lite byl super a kolem tohoto přístroje vznikla fantastická komunita, jistě se nám tedy podaří úspěch zopakovat. Sám už několik týdnů doma oba tablety mám a jsem s nimi skutečně velmi spokojeno, proti předchozímu modelu je to opět pořádný krok vpřed.
Přihlašovat se můžete do 3. června, poté vybereme účastníky a těm pošleme emailem podrobnějí informace k testování a domluvíme se na předání tabletu. Určitě se máte na co těšit, Huawei MediaPad M5 nabízí špčikovou konstrukci, kvalitní zvuk a potěší skvělá výdrž na jedno nabití. V kombinaci s Androidem 8.0.0 Oreo a uživatelským rozhraním EMUI 8.0.0 je to skutečně skvělý stroj. V rámci testování budou k dispozici WiFi verze s úhlopříčkou displeje 8,4 palce, osobně mám tuto velikost velmi rád, skvěle se s ní cestuje. Těšíme se na vaše přihlášky a (především) vaše zkušenosti s tabletem Huawei MediaPad M5.

Pokud chcete být součástí tohoto projektu, napište se prosím do tohoto tématu a připište také důvod, proč bychom měli vybrat právě vás. K dispozici je omezený počet kusů (pravděpodobně patnáct), pokud tedy bude zájemců více, budeme z nich vybírat právě dle vašich komentářů a také dle míry vašeho zapojení tady na našem diskuzním fóru HuaFan.cz (nicméně šanci mají samozřejmě také nováčci, obě kritéria jsou stejně důležitá). Věřím, že se vám projekt bude líbit, předchozí s modelem Huawei P20 lite byl super a kolem tohoto přístroje vznikla fantastická komunita, jistě se nám tedy podaří úspěch zopakovat. Sám už několik týdnů doma oba tablety mám a jsem s nimi skutečně velmi spokojeno, proti předchozímu modelu je to opět pořádný krok vpřed.
Přihlašovat se můžete do 3. června, poté vybereme účastníky a těm pošleme emailem podrobnějí informace k testování a domluvíme se na předání tabletu. Určitě se máte na co těšit, Huawei MediaPad M5 nabízí špčikovou konstrukci, kvalitní zvuk a potěší skvělá výdrž na jedno nabití. V kombinaci s Androidem 8.0.0 Oreo a uživatelským rozhraním EMUI 8.0.0 je to skutečně skvělý stroj. V rámci testování budou k dispozici WiFi verze s úhlopříčkou displeje 8,4 palce, osobně mám tuto velikost velmi rád, skvěle se s ní cestuje. Těšíme se na vaše přihlášky a (především) vaše zkušenosti s tabletem Huawei MediaPad M5.

Štítky:
Abyste mohli vložit komentář, musíte se nejdříve přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Upřímně se moc těším až budu zde na fóru moci číst zážitky z praktického testování vybraných uživatelů.
Zajímá mě, jestli bych se na základě komentářů a praktických zkušeností třeba nakonec pro nějaký tablet rozhodl. Takže se těším na testování tentokrát jako divák.
Sice by bylo možná zajímavé přímé porovnání s 10,1" tabletem Vodafone TabPrime 7 4G (nicméně 2 roky starý tablet nebude adekvátním soupeřem, i když alespoň stereo hraje poměrně obstojně a téměř čistý Android běhá i teď velmi slušně), ale poslední dobou využívám tablet pouze ke sledování televize, vaření nebo
Tudíž přenechám dalším adeptům a budu se těšit na zajímavé články a postřehy.